Bedrijf

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1994 heeft Protech nooit opgehouden zich verder te ontwikkelen en verder te specialiseren in verschillende vakgebieden. Het vooropgestelde doel: als toeleverancier een totaalpakket kunnen aanbieden.

Hiervoor volgen we continu de recentste technologische ontwikkelingen, dit in samenwerking met materiaalleveranciers en opleidingscentra. Deze diversificatie heeft ertoe geleid dat we een compleet pallet aan producten kunnen aanbieden.

De jarenlange ervaring, de aanwezige knowhow en de verschillende productieprocessen laten ons toe om met de klant mee te denken en steeds te beste oplossing aan te bieden in functie van:

- producteisen (vormgeving, productieproces, assemblage, ...)

- materiaalkeuze (staal, roestvrij staal, gietijzer, non-ferro, kunststof, aluminium, zamak)

- seriegrootte (verspaning, spuitgiet)

- vereiste afwerkingsniveau, en eventuele oppervlaktebehandeling (polijsten, lakken, chemische deklagen, ...)

kasten Om dit alles te realiseren beschikken we over een modern en up-to-date machinepark. Daarbij staan onze hooggekwalificeerde medewerkers borg voor topkwaliteit en service vanaf het ontwerp, over fabricage, tot en met de uitlevering van een brede waaier aan high-tech producten.

Onze klanten kunnen worden teruggevonden in verschillende industrietakken:
machinebouw, automotive, chemische industrie, farmaceutische bedrijven, landbouwmachines, voedingsnijverheid, verlichtings-industrie, havenbedrijf en scheepsbouw, militaire producten, bouwnijverheid, enzovoort.


Interesse in enkele referenties? Contacteer ons en we helpen u graag verder!